Velgen reparatie

Het repareren van velgen vereist specifieke kennis van lichtmetalen velgen en natuurlijk de benodigde ervaring op het gebied van velgen reparatie. Onontbeerlijk bij de reparatie van velgen zijn de juiste apparatuur en onze vaklui die u snel en vakkundig van dienst kunnen zijn.

Velgen reparatie, veilig en vertrouwd

Bij het repareren van uw velg(en) staat de veiligheid van u en uw passagiers altijd voorop!
ASW velgen reparatie werkt uitsluitend met gediplomeerde vakmensen die voor elk probleem een oplossing hebben. Van stoeprand schade aan uw velg(en) tot uitgelopen bout gaten, wij repareren het voor u. Elke velg wordt voor reparatie nauwkeurig op mogelijke gebreken gecontroleerd, na de velg reparatie volgt een nauwgezette kontrole van elke gerepareerde velg.

Velgschade, onzichtbare gevolgen

Velgschade aan een of meerdere velgen gaat verder dan alleen het visuele aspect. Bij het uitstellen van reparatie kan bijvoorbeeld een (haar)scheur in een lichtmetalen velg door belasting en trillingen verder uitlopen en de velg onherstelbaar beschadigen. Beschadigingen aan de binnenzijde van uw velgen zijn door vuilaanslag vaak niet zichtbaar en aan de buitenzijde zijn haarscheurtjes vaak moeilijk waarneembaar.

 

Een deuk, scheur of uitgelopen boutgaten in een van de velgen van de voorwielen veroorzaakt trillingen die doordringen in het stuur, terwijl schade aan velgen van de achterwielen trillingen in de stoelen en interieur van de auto tot gevolg hebben.

 

Beschadigde velgen geven niet alleen ongemak maar zorgen voor overbelasting van andere belangrijke onderdelen van uw auto. De schokdempers, wiellagers en ophanging worden extreem belast (vibratie) en verkorten zo de levensduur van deze onderdelen.

 

Trillingen in stuur of stoelen? Twijfel niet en laat uw velgen gratis door ons kontroleren. Hiermee voorkomt u grotere schade en hoge reparatie kosten aan vitale onderdelen van uw auto!

Onherstelbare velg? Alsnog een passende oplossing

In enkele gevallen komt het voor dat repareren van uw velg(en) uit oogpunt van veiligheid ongewenst is of velg reparatie onrendabel is. Ook dan biedt Auto Service Weesp u altijd een passende oplossing. ASW velgen reparatie.nl beschikt over een uitgebreid assortiment nieuwe velgen en kan u adviseren bij het de aanschaffen van de juiste nieuwe velg(en) voor een scherpe prijs.