Banden kopen

U bent op zoek naar nieuwe banden voor een scherpe prijs?
Auto Service Weesp levert en monteert alle A-merken autobanden en heeft regelmatig aanbiedingen voor u. Dit zijn uw voordelen indien u banden koopt bij ASW;

  • leveren en monteren alle A-merk banden o.a.;
    Michelin, Pirelli, Dunlop, Goodyear en Bridgestone
  • leveren en monteren banden voor elk budget
  • slim inkoopbeleid, u bent altijd voordeliger uit
  • speciale combi prijzen velg(en) + band(en) incl. montage
  • vakkundig personeel en professionele apparatuur
  • al meer dan 10 jaar het vertrouwde adres voor onze klanten

Winterbanden kopen?

ASW levert een uitgebreid assortiment winterbanden van A-merken en budget merken. Wij adviseren u hierin graag. Bij autorijders die dagelijks met de auto onderweg zijn, vanwege hun beroep of prive, is het inmiddels bekend dat winterbanden een “must” zijn tijdens de winter. Indien u banden geschikt voor winterse omstandigheden bij ons koopt dan kunnen wij uw winterbanden wisselen terwijl u wacht.

Zomerbanden kopen?

Zomerbanden kopen is van belang om diverse redenen. Bij te ondiep profiel door slijtage is autorijden tijdens een zomerse regenbui gevaarlijk, het water kan immers niet snel genoeg worden afgevoerd, uw auto wordt onbestuurbaar en de remweg is vele malen langer. Rijdt u te lang door op uw winter banden dan slijten uw banden sneller, hoger benzineverbruik en beduidend hoger geluidsniveau van de banden (hogere rolweerstand op droog wegdek).

De afgelopen jaren is de kwaliteit van zomer banden sterk verbeterd en zorgen voor hoog rijcomfort, minder rolweerstand en verbeterde rijveiligheid.

Wilt u zomerbanden kopen, dan helpen onze vakmensen u graag bij het maken van de juiste keus uit het ruime aanbod merken en typen zomerbanden die elk weer over unieke eigenschappen beschikken.

Autobanden kopen inclusief montage?

Koopt u uw zomerbanden bij ASW, dan monteren wij die graag voor u, inclusief gratis kontrole van uw velgen, wij zijn immers gespecialiseerd in het repareren van velgen! Haalt u uw nieuwe banden bij ons af zonder montage dan beoordelen wij graag uw huidige banden, of een foto hiervan, zodat wij u aan de hand van afwijkende slijtage goed kunnen adviseren zodat uw nieuwe banden langer meegaan voordat zij aan vervanging toe zijn.