Over ASW Velgen reparatie

Auto Service Weesp is in 1998 gestart in een eigen vestiging op de Zuiderzeelaan 90 te Weesp. Eigenaar E. Buitendijk beschikte toen al over een uitgebreide expertise op het gebied van velgen, meer specifiek het herstellen en/of restylen van lichtmetalen velgen.

 

De ambitieuze uitspraak “Waar een ander stopt gaan wij verder…” geldt nog steeds. Collega bedrijven beschikken vaak niet over de benodigde expertise en/of professionele apparatuur om complexe herstellingen aan lichtmetalen velgen uit te voeren.

 

Tijdens de gestage groei in de beginjaren is het specialisme op het gebied van lichtmetalen velgen repareren met diverse services uitgebreid zodat de klant voor alles op het gebied van banden en velgen bij ons terecht kan.

 

Inmiddels worden alle A-merk banden verkocht w.o. Michelin, Pirelli, Dunlop, Goodyear en Bridgestone. Met ons huismerk Barum dat onderdeel is van de Continental Group bieden wij budget banden aan met een hoge slijtvastheid, lange levensduur en lagere brandstofkosten tegen gunstige prijs.

 

In de loop van 2012 is ASW uit zijn jasje gegroeid en zijn wij in april 2013 verhuisd naar onze nieuwe vestiging aan de Pampuslaan 161 te Weesp met meer ruimte, waardoor wij onze klanten nog beter kunnen bedienen.

 

Wij kijken tevreden maar kritisch terug op de afgelopen productieve jaren en nemen al onze ervaringen mee naar de komende jaren waarmee wij nog meer klanten op deskundige wijze van advies en ondersteuning kunnen voorzien.

 

Heeft u schade aan uw velg(en) of heeft u een specifieke vraag over banden of velgen, neem dan contact met ons op, wij helpen u graag!