Winterbanden wisselen

Winterbanden wisselen voordat de winter invalt draagt bij aan de veiligheid van u en uw passagiers. Bij lage temperaturen hebben winterbanden meer grip op een nat wegdek. De winterband is speciaal voor de winter periode ontwikkelt en zorgt door specifieke eigenschappen bij lagere temperaturen en slechte weersomstandigheden voor meer grip op sneeuw en ijs dan de zomerband.

Banden wisselen, wanneer?

Het is aan te raden uw zomerbanden te laten wisselen voor winterbanden bij temperaturen lager dan ongeveer 5 graden. Elk jaar worden er meer dan 2 miljoen winterbanden gemonteerd. Houdt u hierbij rekening met het inplannen bij ons zodat u banden op tijd gewisseld worden. 

Opslag zomer- en winterbanden, waar?

ASW Velgen reparatie beschikt over een ruim opslag depot op onze vestiging, waar u uw banden tegen de laagste prijs kunt opslaan. Slechts een klein aantal autorijders hebben de mogelijkheid om gedurende de winterperiode de zomerbanden zelf op te slaan, omgekeerd geldt hetzelfde, tijdens de zomer zijn uw winterbanden aan de beurt voor opslag. Uw banden bij ASW opslaan? Dan hebben we die direct bij de hand voor montage of als u de banden wilt ophalen.

Winterbanden kopen?

ASW Velgen reparatie geeft inmiddels ruim een decennia lang advies aan autorijders, die door het grote aanbod banden, niet over de technische kennis beschikken om de juiste winterband(en) te kiezen. Er worden immers veel merken en soorten nieuwe winterbanden te koop aangeboden en elk met hun unieke eigenschappen. Wij helpen u om de juiste winterband te kiezen die bij uw rijstijl en auto passen!

Winterbanden / velgen combi set?

Kiest u voor de meest aantrekkelijke en praktische oplossing, een complete set winterbanden en aluminium velgen? Dan kan Auto Service Weesp u winterbanden / zomerbanden + velgen combinaties aanbieden tegen een scherpe prijs! De voordelen van een combinatie winterbanden + velgenset aanschaffen zijn;

  • winterbanden (wielen) wisselen terwijl u wacht
  • geen terugkerende kosten voor wisselen van de banden
  • aanschaf combinatie set velgen en banden goedkoper
  • aluminium velgen beschikken over betere rijeigenschappen
  • ook ’s winters behoudt uw auto een mooie uitstraling
  • ASW heeft regelmatig scherpe aanbiedingen bij aanschaf combi sets

Uw auto in goed handen!

Kiest u voor Auto Service Weesp, dan is uw auto in goede handen. ASW beschikt over vakkundig personeel, werkt uitsluitend met professionele apparatuur en levert alle A-merken banden w.o.; Michelin, Pirelli, Dunlop, Goodyear en Bridgestone. Wilt u nieuwe winterbanden aanschaffen en beschikt u over een beperkt budget, ook dan adviseren wij u graag over de mogelijkheden.


Duizenden tevreden klanten gingen u al voor!