Banden service

Ook voor autobanden geldt dat banden naast de velgen belangrijke onderdelen van de auto zijn, met name op gebied van veiligheid. De band zorgt immers voor het fysieke contact met het wegdek. Tellen we hierbij op het gewicht van de auto (massa) en de hoge snelheden, zomer- en winteromstandigheden dan zijn uw banden en velgen onderhevig aan hoge belasting en slijtage vanwege het fysieke contact en hoge belasting.

Winterbanden

De weersomstandigheden in de winter hebben grote invloed op de prestaties van uw banden. Regen, sneeuw en ijzel zijn de “vijand” van uw auto en banden en zorgen vaak voor extreme situaties. Om deze reden is het van belang om tijdig winterbanden te laten monteren. Winterbanden zorgen voor meer grip op het wegdek tijdens winterse omstandigheden. Met het monteren van winterbanden creëert u de meest veilige situatie voor u en uw passagiers!

Tijdig wisselen

Te lang doorrijden met winterbanden na de vorstperiode zorgt voor een hoger benzineverbruik en extra slijtage van uw banden. Laat uw winterbanden tijdig omwisselen voor uw zomerbanden! ASW velgen reparatie adviseert u graag op welk moment u uw winterbanden het beste kunt wisselen voor uw zomerbanden.

Vakspecialist banden

Auto Service Weesp is gespecialiseerd in het herstellen, vervangen van banden en levert snelservice voor kleine reparaties of ongemakken veroorzaakt door de banden zoals een lekke band of onbalans in de wielen.

Bij ASW kunt u terecht voor alle reparaties, vervanging en onderhoud aan uw banden;

  • winterbanden wisselen
  • opslag zomer/winterbanden
  • banden verkoop zomer/winterbanden
  • banden reparatie
  • wielen balanceren
  • uitlijnen voor- en achtertein

 ASW beschikt over de modernste apparatuur en ervaren vakmensen om alle voorkomende werkzaamheden aan uw banden en velgen op professionele wijze uit te voeren.